Suzuki Baleno

Az ellentétek vonzzák egymást

Fedezze fel a Baleno modelleket személyesen is
a Suzuki Vagép szalonban!

Suzuki Baleno most 3 095 000 Ft-ért elérhető!

Részletek a Suzuki Vagép márkakereskedésben

A Baleno mindenkit rabul ejt. Elegáns formák, karcsú vonalak, tündöklő egyéniség: rögtön az első pillanatban érezzük, hogy különleges szépséggel sodort össze az élet. A Baleno kijelzőjén impozáns, könnyen leolvasható felületen ismerhetjük meg az autó aktuális állapotával kapcsolatos legfontosabb adatokat. A Baleno kényelmes belső térrel és praktikus tárolóhelyekkel éri el, hogy a hosszabb utak is kellemesen telhessenek.

A Balenot különleges padlólemezre terveztük. A szerkezet ideális formáját lágy ívek alkotják, amelyek jól elosztják az energiát, ugyanakkor javítják a merevséget, és a szükségtelen részek elhagyásával csökkentik a tömeget.

A remekül hangolt futóműnek köszönhetően a kanyarokban is stabilan tart a Baleno futóműve, egyenes szakaszokon pedig úgy érezhetjük, hogy sínen haladunk.

A kiemelkedően hatékony üzemanyag-fogyasztás érdekében fejlesztettük ki új SHVS rendszerünket (Suzuki Intelligens Hibrid). A rendszer része egy könnyű és kompakt ISG (Integrált Indítómotor-Generátor), ami elektromotorként is működhet, valamint egy nagy hatékonyságú lítium-ion akkumulátor, amely kiemelkedő töltési és energialeadási jellemzőkkel bír.

A GLX Baleno a teljes család biztonságára ügyel, ezt az Euro NCAP 4 csillagos tesztje is bizonyítja. Abban az esetben sem kell nélkülöznie az innovatív biztonságtechnológiai rendszereket – Radaros Vészfék Asszisztens és Adaptív Tempomat, ha GL, GL+ modelljeink érdeklik inkább, hiszen ezen típusok is elérhetőek a biztonsági rendszerekkel felszerelve.

Aktuális ajánlataink

Suzuki Baleno akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Suzuki Vagép márkakereskedésben.

Baleno érdeklődés

Eladó új és használt Suzuki Baleno készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Suzuki Baleno szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Suzuki Baleno modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Suzuki használtautók

Tetszik a Baleno? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Suzuki Baleno érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Baleno nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Baleno ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56