Suzuki Celerio

Kisautó - tele nagy ötletekkel

Fedezze fel a Celerio modelleket személyesen is
a Suzuki Vagép szalonban!

Részletek a Suzuki Vagép márkakereskedésben

A Celerio szó szerint egy fejhosszal nő a versenytársai fölé. Kívülről kicsi, így nem okoz gondot a parkolás, belülről nagy, így az utasainak és a csomagoknak is elég teret kínál. Jut hely bőven a lábaknak és a nagy terveknek. Nyújtózzon ki nyugodtan, és élvezze a városi vezetés könnyed formáját!

Intelligens kialakításnak köszönhetően a Celerio térkínálata páratlan. De akár elöl, akár hátul foglal helyet az autó nemcsak belső paramétereivel nyűgözi majd le. Utastere egyszerre stílusos, praktikus és minden részletében magas minőséget kínál, hogy az autózás még a legnagyobb forgalomban is élmény legyen.

Heti nagybevásárlás? A Celerio esetében ez nem is kérdés. Családi nyaralás? Miért ne! A Celerio kategóriájának egyik legnagyobb csomagterét kínálja. Ráadásul minden könnyedén kerül a helyére: a küszöb alacsony, a csomagtartó ajtaja széles, a tárolóhelyeket pedig pont ott találja, ahol szükség van rájuk.

Aktuális ajánlataink

Suzuki Celerio akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Suzuki Vagép márkakereskedésben.

Celerio érdeklődés

Eladó új és használt Suzuki Celerio készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Suzuki Celerio szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Suzuki Celerio modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Suzuki használtautók

Tetszik a Celerio? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Suzuki Celerio érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Celerio nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Celerio ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56