Suzuki Ignis

A világ új szemszögből

Fedezze fel a Ignis modelleket személyesen is
a Suzuki Vagép szalonban!

Válassza az új Ignis Hybridet most csak 4 260 000 Ft-tól!

Részletek a Suzuki Vagép márkakereskedésben

Az Ignis olyan ultrakompakt SUV, amely egyesíti az egyszerű, stílusos külsőt a sokoldalú használhatósággal. A kis, könnyen vezethető karosszéria vonalvezetése igazi egyéniséget kölcsönöz az autónak. Az Ignis felkelti az érdeklődést, és valami különleges kezdetét sugallja.

A csinos és gyors Ignis könnyen elmanőverez a szűk városi utcákon, és elviszi Önt a célállomás ajtajáig. A C oszlopon található vágatok sportos benyomást kölcsönöznek az autónak. A hűtőrácsba integrált első fényszórók egyedi megjelenést biztosítanak az új Ignisnek. Sportos és összetéveszthetetlen megjelenést biztosítanak a fényes felületű fekete könnyűfém felnik.

Az Ignis hatalmas csomagterének térfogata 514L. Az 50:50 arányban megosztott hátsó ülések a csomagtér felől is lehajthatók. Az ülések lehajtásával sokféle poggyászhoz igazítható a csomagtér.

Az 1.2 DUALJET motor egyedi befecskendező rendszere nagy mértékben javítja az égés hatásfokát a sűrítési viszony növelésével. Így a kis méretű motor amellett, hogy erőteljes hajtást biztosít, még üzemanyag-takarékos is. Az ALLGRIP AUTO rendszer biztosítja a vezetés szabadságát, amit nem zavarnak az útfelület vagy az időjárás hirtelen változásai.

Suzuki Ignis akció

Új Ignis Hybrid már 4 260 000 Ft-tól

1.2 GL 5MT Hybrid 12V felszereltségű modell vásárlása esetén Az akció részletei

Eladó új és használt Suzuki Ignis készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Suzuki Ignis szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Suzuki Ignis modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Suzuki használtautók

Tetszik az Ignis? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Suzuki Ignis érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Ignis nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Ignis ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56