Suzuki Jimny

Nincs több akadály!

Fedezze fel a Jimny modelleket személyesen is
a Suzuki Vagép szalonban!

Részletek a Suzuki Vagép márkakereskedésben

A Jimny minden kihívást legyőz, akár a legvadabb terepen és a legmostohább időjárási viszonyok között is megállja a helyét. Legendás teljesítménye mellett minden megtalálható benne, amire csak vágyhat az ember. Mindig készen áll a kalandokra!

Hajtson le az útról, hogy megtapasztalhassa a Jimny igazi erejét! Élje át a menet közben is kapcsolható négykerék-meghajtás biztonságot adó élményét, ahogy egyik pillanatról a másikra, szintre észrevétlenül hajt le a Jimny az aszfaltról a sárba.

A Jimny intelligens és praktikus belső kialakításának köszönhetően Ön magabiztosan veheti a kalandos út során felbukkanó akadályokat!
Mindent úgy alakítottunk ki az utasterében, hogy maximális biztonságot nyújthassunk általa.

A vákuumkapcsolású kerékággyal ellátott Drive Action 4×4 rendszer lehetővé teszi, hogy Ön akár menet közben is bekapcsolhassa a négykerék-meghajtást. Így a Jimny képes villámgyorsan alkalmazkodni még a legextrémebb időjárási körülményekhez és útviszonyokhoz is.

Aktuális ajánlataink

Suzuki Jimny akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Suzuki Vagép márkakereskedésben.

Jimny érdeklődés

Eladó új és használt Suzuki Jimny készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Suzuki Jimny szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Suzuki Jimny modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Suzuki használtautók

Tetszik a Jimny? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Suzuki Jimny érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Jimny nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Jimny ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56