Suzuki Swace

Válassza a legmodernebb Suzuki hybrid kombit már 8 440 000Ft-tól!

Fedezze fel a suzuki-swace modelleket személyesen is a Suzuki Vagép szalonban!

Részletek a Suzuki Vagép márkakereskedésben

A Suzuki Swace kitűnően ötvözi a kombi modellek előnyeit a legmodernebb technológiákkal. A hatalmas utas – és csomagtér, valamint a fejlett és sokoldalú vezetéstámogató rendszerek igazi kikapcsolódássá teszik a vezetést.

Swace széles kialakítását erőteljesen kihangsúlyozza a hátrafele ívelő vonalvezetése, amelyet az egyedi tervezésű LED fényszórók és a nagy, méhsejtmintás hűtőrács tesz még tökéletesebbé.
A Swace utasterének tervezésekor a kényelem és a jól használhatóság volt a fő szempont. A belső tér tágas és praktikus, a nagyméretű csomagteret pedig a legkülönbözőbb életstílusoknak megfelelően alakították ki.

A Swace hybrid rendszere az erőteljes elektromotort ötvözi egy 1,8 literes benzinmotorral, amelyet kizárólag hibrid rendszer használatra terveztek. Szabad vezetési érzetet nyújt erőteljes gyorsítás mellett is, valamint kiváló üzemanyag-takarékossággal és alacsony károsanyag-kibocsátással rendelkezik. A hibrid rendszer minden úttípuson az optimális hajtásra törekszik: akár csak elektromos hajtás, benzinmotor vagy mindkettő egyszerre üzemel.

A Suzuki Swace nemcsak a full hybrid technológia miatt emelkedik ki a tömegből, hanem azért is, mert a legfejlettebb vezetéstámogató rendszerek segítségével teszi biztonságossá és egyben igazi élménnyé az autózást legyen szó akár városi terepről, vagy autópályás közlekedésről.

-Egyszerű intelligens automata parkolási rendszer (S-IPA)
-Ütközés-megelőző rendszer (PCS)
-Sávkövető asszisztens (LTA)
-Forgalmijelzések felismerése (RSA)
-Holttérfigyelő (BSM)
-eCall

Aktuális ajánlataink

Suzuki suzuki-swace akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Suzuki Vagép márkakereskedésben.

suzuki-swace érdeklődés

Eladó új és használt Suzuki Swace készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Suzuki Swace szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Suzuki Swace modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Suzuki használtautók

Tetszik a suzuki-swace? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Suzuki suzuki-swace érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a suzuki-swace nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford suzuki-swace ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56