Suzuki Swift

Lásd másként a világot!

Fedezze fel a Swift modelleket személyesen is
a Suzuki Vagép szalonban!

Suzuki Swift már 4 260 000 Ft-ért elérhető!

Részletek a Suzuki Vagép márkakereskedésben

Az új Swift megörökölte a népszerű típus jellegzetes stílusát, de új elemeivel friss és naprakész külsőt öltött. Színes egyéniség, amely az érzékekre hat. Ha mellette dönt, minden nap alig várja majd, hogy a kormánya mögé ülhessen, és kezdetét vegye a vezetés izgalmas élménye.

A műszercsoport közepén elhelyezkedő, korszerű, 4,2 colos, színes információs kijelző pontos és könnyen áttekinthető adatokkal tájékoztatja a vezetőt a jármű viselkedéséről és működéséről. A kijelzőre többek között a motor teljesítménye és nyomatéka, gyorsulási erők és a pedálok használatát szemléltető ábrák is lehívhatók.

A kompakt karosszéria tágas belső teret rejt az utasok és csomagjaik számára, így még könnyebben űzheti kedvenc hobbijait, hiszen mindent magával vihet, amire csak szüksége van. Az új Swift csomagtartója már alapesetben is 55 literrel nagyobb a korábbinál, a 265 literes raktérben minden csomagja elfér.

Intenzíven gyorsul és magabiztosan tartja a kijelölt ívet. Az új Swift tervezői kiemelt figyelmet fordítottak a hajtáslánc minden részletére, legyen szó akár az 1.2 DUALJET, akár az 1.0 BOOSTERJET motorról, így tökéletesen érezheti és az irányítása alatt tarthatja az autót.

A fogyasztáscsökkentés és a helytakarékosság ötvözetét nyújtó SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) enyhe hibrid rendszernél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti.

Az új Swiftben fejlett biztonsági technológiák – köztük a Suzukinál most először megjelenő megoldások – szolgálják a vezető és az utasok nyugalmát. DSBS (kétérzékelős fékasszisztens) (GLX) – Menet közben a Swift két érzékelővel (kamerával és lézerérzékelővel) meghatározza, fennáll-e az ütközés veszélye az elöl haladó járművel vagy egy gyalogossal. Ütközésveszély esetén az autó a helyzettől függően különböző módokon reagálhat.

RBS (radaros fékasszisztens) (GL+) – Menet közben a Swift milliméteres hullámhosszú radarja észleli az elöl haladó járművet. Ütközésveszély esetén az autó a helyzettől függően különböző módokon reagálhat.

Suzuki Swift akció

Az új Swift már 4 260 000 Ft-ért a Tiéd lehet!

1.2 Hybrid rendszerű GL felszereltségű modell választása esetén Az akció részletei

Eladó új és használt Suzuki Swift készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Suzuki Swift szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Suzuki Swift modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Suzuki használtautók

Tetszik az Swift? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Suzuki Swift érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Swift nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Swift ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56