Suzuki SX4 S-Cross

A te célod, a te döntésed!

Fedezze fel a SX4 modelleket személyesen is
a Suzuki Vagép szalonban!

Suzuki SX4 S-CROSS már 4 140 000 Ft-tól az Öné lehet!

Részletek a Suzuki Vagép márkakereskedésben

Engedd, hogy a megérzéseid vezessenek! Az új SX4 S-CROSS mindig és mindenhol tökéletes társ a kalandokhoz: a végtelen lehetőségek tárháza négy keréken. Aszfalton ugyanolyan élvezet vele autózni, mint terepen, újgenerációs motorja magabiztos teljesítményt kínál és megújult design-jával olyan merész kiállású, amilyen egy crossover csak lehet. Bármerre is visz a képzeleted az új SX4 S-CROSS-szal biztosan eljuthatsz oda. A te célod, a te döntésed.

Fedezd fel az új SX4 S-CROSS-t, a dinamikus formavilágtól kezdve az okos és szerethető részleteken át a minden igényt kielégítő műszaki megoldásokig!

Jelentkezz most tesztvezetésünkre, hogy az SX4 S-CROSS személyesen is meggyőzhessen arról, milyen is egy igazi társ!

Akármerre vezet az utad, magabiztosan autózhatsz. Az SX4 S-CROSS képességeit az ALLGRIP 4×4 technológiával, az autóipar egyik legkifinomultabb összkerékhajtási rendszerével maximálisan kiaknázhatod. A rendszer nemcsak hasznosan teszi a dolgát, például terepen vagy zord időjárási körülmények között, hanem remekbe szabott futóművével kiegészülve örömautózásra is csábít.

Aktuális ajánlataink

Suzuki SX4 akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Suzuki Vagép márkakereskedésben.

SX4 érdeklődés

Eladó új és használt Suzuki SX4 S-Cross készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Suzuki SX4 S-Cross szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Suzuki SX4 S-Cross modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Suzuki használtautók

Tetszik az SX4? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Suzuki SX4 érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a SX4 nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford SX4 ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56