Suzuki SX4 S-Cross

A világ végére is eljuthat vele!

Fedezze fel a SX4 modelleket személyesen is a Suzuki Vagép szalonban!

SX4 S-Cross hybrid rendszerrel már 5 670 000Ft-tól az Öné lehet!

Részletek a Suzuki Vagép márkakereskedésben

Engedjen a megérzéseinek! Az új SX4 S-CROSS mindig és mindenhol tökéletes társ a kalandokhoz: a végtelen lehetőségek tárháza négy keréken.

Mindenhol elemében érzi magát
Akármerre tartsunk, magabiztosan autózhatunk. Az SX4 S-CROSS képességeit az AllGrip Select technológiával, az autóipar egyik legkifinomultabb összkerékhajtási rendszerével maximálisan kiaknázhatod. A rendszer nemcsak hasznosan teszi a dolgát, például terepen vagy zord időjárási körülmények között, hanem remekbe szabott futóművével kiegészülve örömautózásra is csábít.

Hybrid 48V
A fogyasztáscsökkentés és a helytakarékosság ötvözetét nyújtó Hybrid 48V* enyhe hibrid rendszernél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti.

Biztonság
Nem számít az időjárás, sem az út, amelyen haladunk, sem az, milyen feladat áll előttünk, az SX4 S-CROSS-ra mindig számíthatunk. Erős off-road technika, kifinomult közúti képességek, intelligens biztonsági megoldások.

Aktuális ajánlataink

Suzuki SX4 akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Suzuki Vagép márkakereskedésben.

SX4 érdeklődés

Eladó új és használt Suzuki SX4 S-Cross készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Suzuki SX4 S-Cross szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Suzuki SX4 S-Cross modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Suzuki használtautók

Tetszik az SX4? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Suzuki SX4 érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a SX4 nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford SX4 ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56