Suzuki Vitara

Ízig-vérig Vitara! Sikerből született!

Fedezze fel a Vitara modelleket személyesen is
a Suzuki Vagép szalonban!

Új Suzuki Vitara már 4 090 000 Ft-tól!

Részletek a Suzuki Vagép márkakereskedésben

A járókelőkbe egy szempillantás alatt bevésődnek a Vitara új generációjának vonalai. A Suzuki dizájnerei markáns formában álmodták újra a japán gyártó SUV örökségének esszenciáját: a 2015-ös Vitarában a Jimny és a korábbi Vitarák legkedveltebb külső jellegzetességei is tovább élnek.

A markáns megjelenés minden egyes új Vitara esetében az ön ízlését tükrözi: nem csak egyetlen színre fényezett változatok érhetők el, de akár két színárnyalat együttese is választható. Összesen 14 egyszínű vagy two-tone színkombinációból választhatja ki az önhöz leginkább közelálló megjelenést.

A Vitarát választók az autó belterét is egyéni ízlésüknek megfelelően alakíthatják. Türkiz, narancs, fehér vagy gyöngyház-fekete árnyalatok közül választható a műszerfal és kormány-díszítés, de egyúttal a szellőzőnyílások gyűrűinek színe is. Ezen felül személyre szabható többek között a bőrkormány díszöltéseinek, a sebességváltó szoknya díszvarrásának, vagy az alsó középkonzol betétjének színe.

Suzuki Vitara akció

Ízig-vérig Vitara 4 090 000 Ft-tól

1.0 GL felszereltségű modell vásárlása esetén Az akció részletei

Eladó új és használt Suzuki Vitara készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Suzuki Vitara szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Suzuki Vitara modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Suzuki használtautók

Tetszik a Vitara? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Suzuki Vitara érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Vitara nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Vitara ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56