Suzuki Swift Sport

Végletekig izgalmas külső!

Fedezze fel a suzuki-swift-sport modelleket személyesen is a Suzuki Vagép szalonban!

Legyen Öné az új Suzuki Swift Sport Suzuki Hűségprogrammal már 9 950 000Ft-tól!

Részletek a Suzuki Vagép márkakereskedésben

Az új Swift Sport minden részlete vérpezsdítő sportosságot sugároz. A feltűnő, élénk színek pedig csak tovább fokozzák a hatást!
A Swift Sportban már-már hagyománynak számít a dupla kipufogó, ez az extra természetesen a legújabb generációban is méltó szerepet kap. A dupla kipufogós kialakítás minden érzékre pezsdítően hat: látványban és hangban is óriásit dob a sportos vezetési élményen.
A sportos belső megtestesíti a soha nem csillapodó vezetés utáni vágyat. Az érzelmeket felpezsdítő, vörössel kiemelt elemek dinamikus, lendületes vezetési stílusra inspirálnak. Az új Swift Sport az exkluzív kagylóülésekkel és a jól elhelyezett pedálokkal lenyűgöző irányíthatóságot, magabiztosságot nyújt. Elég egy pillanatra beleülni, máris átélhetjük az izgalmas jövőt.
Az új Swift Sport teljesítményét tökéletesen kiegészíti a zökkenőmentes váltást biztosító, hatsebességes manuális váltó. Az erőátviteli berendezés nagyszerű finomítása megnyitja az utat a sportos vezetés következő szintjére.
A lendületes ferdehátú Swift Sport egyedülálló teljesítménye az erősen reszponzív gyorsulásnak köszönhető, amelyet a továbbfejlesztett, 230Nm nyomatékot biztosító, erőteljes turbómotor tesz lehetővé.

Aktuális ajánlataink

Suzuki suzuki-swift-sport akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Suzuki Vagép márkakereskedésben.

suzuki-swift-sport érdeklődés

Eladó új és használt Suzuki Swift Sport készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Suzuki Swift Sport szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Suzuki Swift Sport modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Suzuki használtautók

Tetszik a suzuki-swift-sport? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Suzuki suzuki-swift-sport érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a suzuki-swift-sport nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford suzuki-swift-sport ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56