Suzuki S-Cross

Lépj túl a határaidon!

Fedezze fel a SX4 modelleket személyesen is a Suzuki Vagép szalonban!

Új S-Cross hybrid rendszerrel már 7 500 000Ft-tól az Öné lehet!

Részletek a Suzuki Vagép márkakereskedésben

Engedjen a megérzéseinek! Az új SX4 S-CROSS mindig és mindenhol tökéletes társ a kalandokhoz: a végtelen lehetőségek tárháza négy keréken.

MINDENRE KÉSZEN
Legyen szó kényelemről, praktikus kiegészítőkről vagy biztonságról, az S-CROSS kívül-belül felkészülve várja, hogy útra keljen vele. Bevásárlás, munkába járás vagy egy kalandos hétvége? Az S-CROSS mindenre készen áll.

NAGYSZERŰ MEGJELENÉS ÉS ÉLETREVALÓSÁG
Gyakran hallani, hogy ne ítéljünk az első benyomás alapján – azonban az S-CROSS már az első pillantásra feltárja valódi karakterét. Egyből látszik rajta, hogy ez egy strapabíró SUV, amely kétséget sem hagy jelenléte felől – a túlméretezett felső és alsó hűtőrácsok figyelmet követelnek és kalandért kiáltanak. Közelebbről megvizsgálva azonban azt is észrevehetjük, hogy stílusos, elegáns és kifinomult járművel van dolgunk.

NÉGY VÁLASZTHATÓ ÜZEMMÓD
A négy, könnyen kiválasztható üzemmód segítségével beállíthatja a vezetési körülményekhez legjobban illő 4WD-konfigurációt. Csak válasszon, és vezessen magabiztosan – az AllGripSelect teszi a dolgát.

Aktuális ajánlataink

Suzuki SX4 akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Suzuki Vagép márkakereskedésben.

SX4 érdeklődés

Eladó új és használt Suzuki S-Cross készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Suzuki S-Cross szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Suzuki S-Cross modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Suzuki használtautók

Tetszik az SX4? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Suzuki SX4 érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a SX4 nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford SX4 ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56